Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch
Lenovo ThinkPad P15 G2, Core i9-11950H, 32GB RAM, 1TB SSD, Nvidia RTX A3000, 15" FHD, W10
Безплатна доставка

Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch

Intel Xeon W-11855M

64GB RAM

3x 2TB SSD NVMe

NVIDIA Quadro T1200 4GB

15.6" UHD Touch

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
9 999,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch е високопроизводителна мобилна работна станция, предназначена за професионални творци, които се нуждаят от спецификации от най-висок клас за взискателните си работни натоварвания. Задвижвана от процесор Intel Xeon W-11855M, тази работна станция осигурява изключителна изчислителна мощ, което я прави подходяща за задачи като редактиране на видео, 3D моделиране и анализ на данни.

С огромната 64GB RAM памет ThinkPad P15 G2 Touch предлага безпроблемни възможности за многозадачна работа, което ви позволява да работите с големи файлове и сложни приложения, без да изпитвате забавяне на производителността. Трите 2TB SSD NVMe диска за съхранение предоставят достатъчно място за съхранение на вашите проекти, файлове и мултимедийно съдържание и осигуряват светкавична скорост на достъп до данни, като гарантират бързо зареждане и бърз трансфер на файлове.

Графичната карта NVIDIA Quadro T1200 4GB осигурява изключителна графична производителност, което прави ThinkPad P15 G2 Touch идеален за взискателни графично интензивни задачи, като CAD/CAM, рендиране и симулации. 15,6-инчовият UHD сензорен дисплей предлага зашеметяващи визуални ефекти с ясни детайли и ярки цветове, осигурявайки висококачествено визуално изживяване за прецизна и точна работа. Сензорната функционалност също така добавя гъвкавост и удобство за творчески задачи, като например рисуване и редактиране на снимки.

Що се отнася до издръжливостта, ThinkPad P15 G2 Touch е създаден да издържи на трудностите на мобилните работни станции. Той разполага със стабилно шаси, което е тествано за издръжливост по MIL-STD-810H, което гарантира, че може да издържи на удари, падания и вибрации, свързани с чести пътувания и работа на място. Устойчивата на разливане клавиатура е удобна за писане и е проектирана така, че да издържа на повреди от случайни разливания, като предлага спокойствие на професионалистите, които работят в движение.

ThinkPad P15 G2 Touch също така предлага широк набор от възможности за свързване, включително USB-C, Thunderbolt 4, HDMI и четец на SD карти, осигурявайки гъвкавост за свързване към различни периферни устройства и външни дисплеи. Освен това той предлага усъвършенствани функции за сигурност, включително сензор за пръстови отпечатъци, четец за смарт карти и криптиране dTPM 2.0, което гарантира, че данните и работата ви са защитени от неоторизиран достъп.

Като цяло Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch е мощна мобилна работна станция, която осигурява изключителна производителност, издръжливост и сигурност за професионални творци, които изискват най-доброто. Със своите спецификации от най-висок клас, стабилно качество на изработката и впечатляващи графични възможности тя е отличен избор за творчески специалисти, инженери и други взискателни потребители, които се нуждаят от високопроизводителна работна станция за своята професионална работа.

Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch

Lenovo ThinkPad P15 G2 Touch

9 999,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти