Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1
Lenovo ThinkPad P17 Gen 1
SALE Безплатна доставка
- 2 480,00 лв.

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1

Intel Core i9-10885H

32GB RAM

1TB SSD NVMe

NVIDIA Quadro RTX 5000 16GB

17.3" UHD

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
6 649,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 9 129,00 лв.
Спестяваш: 2 480,00 лв.
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1 е най-добрата мобилна работна станция, която осигурява изключителна производителност и надеждност за професионалисти, които изискват спецификации от най-висок клас. Задвижван от процесор Intel Core i9-10885H, 32 GB RAM, 1 TB SSD NVMe памет и графична карта NVIDIA Quadro RTX 5000 16 GB, този лаптоп е проектиран да се справя с лекота с най-взискателните задачи.

Производителността на ThinkPad P17 Gen 1 е изключителна, благодарение на компонентите от висок клас, с които разполага. Процесорът Intel Core i9 осигурява светкавична производителност за сложни изчисления и тежка многозадачна работа, а достатъчното количество 32 GB RAM осигурява гладка и безпроблемна работа дори при множество едновременно работещи приложения. 1TB SSD NVMe памет осигурява светкавична скорост на трансфер на данни и достатъчно място за съхранение на големи файлове и проекти.

Графичните възможности на ThinkPad P17 Gen 1 са наистина забележителни, като видеокартата NVIDIA Quadro RTX 5000 16GB осигурява ненадмината производителност за професионални приложения като 3D рендиране, CAD и редактиране на видео. 17,3-инчовият UHD дисплей предлага зашеметяващи визуализации с ясни детайли и точно възпроизвеждане на цветовете, което го прави идеален за задачи, изискващи прецизни визуализации.

Качеството на изработката на ThinkPad P17 Gen 1 е на най-високо ниво, както се очаква от линията ThinkPad. Той се отличава с издръжлив и здрав дизайн с военно ниво на издръжливост, което гарантира, че може да издържи на трудностите на мобилните компютри. Клавиатурата е удобна за писане с тактилната си обратна връзка и включва цифров блок за по-голяма продуктивност. Тъчпадът е прецизен и отзивчив, което прави навигацията плавна и ефективна.

Опциите за свързване на ThinkPad P17 Gen 1 са обширни, с множество USB 3.2 портове, Thunderbolt 3 портове, HDMI, Ethernet и четец на SD карти, което осигурява разнообразни възможности за свързване на различни периферни устройства и устройства. Лаптопът включва и сензор за пръстови отпечатъци за сигурно и удобно влизане в системата, както и усъвършенствани функции за сигурност като TPM 2.0 и опционален четец за смарт карти за по-добра защита на данните.

Едно от съображенията при ThinkPad P17 Gen 1 е неговият размер и тегло, тъй като това е голям лаптоп със 17,3-инчов дисплей, който може да не е подходящ за потребители, които отдават приоритет на преносимостта. Освен това той има сравнително кратък живот на батерията поради високопроизводителните компоненти, които може да изискват често зареждане по време на продължителни периоди на използване.

В заключение, Lenovo ThinkPad P17 Gen 1 е най-добрата мобилна работна станция, която предлага несравнима производителност, изключително качество на изработката и първокласни графични възможности. Тя е идеалният избор за професионалисти, които се нуждаят от мощен лаптоп за задачи, изискващи много ресурси, като 3D рендериране, CAD и редактиране на видео. Въпреки това неговият размер, тегло и живот на батерията могат да бъдат фактори, които трябва да се вземат предвид за потребителите, които отдават приоритет на преносимостта и дългия живот на батерията.

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1

Lenovo ThinkPad P17 Gen 1

6 649,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 9 129,00 лв.
Спестяваш: 2 480,00 лв.
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти