Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Сервизни услуги

Ние разполагаме със специализиран сервиз за ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, мобилни телефони и таблети, който се намира в гр. София. Екипът ни е висококвалифициран, а работата ни е с отлично ниво на качество. Разполагаме с богат набор от части за различни марки компютърна техника, в това число хард дискове, рам памети, матрици, дисплеи, процесори, зарядни устройства и батерии, което ни помага да се справим с проблема максимално бързо.

ПОВЕЧЕ ЗА УСЛУГАТА "РЕМОНТ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА" ВИЖ ТУК

.

Част от услугите, които извършваме, са:

 

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ И КОМПЮТРИ

Поправка на дънни платки, подмяна на чипсети и видеокарти, смяна на счупени букси. Ремонт на намокрени устройства, подмяна на счупени екрани. Възстановяване на изтрити данни, вадене на данни от повреден носител.

ИНСТАЛАЦИЯ И ПРЕИНСТАЛАЦИЯ

Инсталиране на операционна система Windows – всички версии и Linux, инсталиране на необходимите драйвъри, антивирусна програма и др. Запазване на всички данни на компютъра. Преинсталиране на Windows, възстановяване на операционна система, отключване на файлове и юзър.

ПРОФИЛАКТИКА НА ХАРДУЕР

Почистване от прах и мръсотия, подмяна на термопаста и термоподложки, вентилатори и радиатори.

ЧИСТЕНЕ НА ВИРУСИ И СПАМ

Почистване на операционната система, премахване на зловреден и шпионски софтуер, почистване на временни файлове на системата и др.

РЕМОНТ НА МОНИТОРИ

Отстраняване на повреди в платката, инвентора и лампите на подсветката.

РЕМОНТ НА ТАБЛЕТИ И МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Смяна на стъкло и дисплей, отключване на смартфони, смяна на батерии.

КОНКРЕТНИ ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ МОЖЕ ДА ВИДИШ ТУК

Поддържани марки лаптопи и компютри:

HP, Toshiba, Dell, Sony Vaio, Acer, Samsung, Fujitsu, Lenovo, Asus, Apple Macbook, MSI, IBM, Compaq, Gateway, Huawei, Alienware и др.

Поддържани марки телефони и таблети:

Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Xiaomi, Sony, Nokia, HTC  и др.

Каква е процедурата за ремонт на лаптопи?

Може да донесеш лаптопа, компютъра или телефона си за ремонт в сервиза ни в гр. София, жк Младост 4, ул. „Проф. Александър Танев“, блок 460А или да го изпратиш по куриер, като заплащането на ремонта в този случай ще е с наложен платеж. При всички случаи е добре, предварително да се свържеш с нас през формата на сайта или да позвъниш на Тел: 0879 04 99 41, за да направим първоначална консултация.

Защо да повериш ремонта и поддръжката на лаптопа/компютъра на нас?

  • Ние ще поправим твоето устройство бързо, качествено и на добра цена;
  • Преди да престъпим към ремонт, ще те консултираме и ще съгласуваме предварително стойността му с теб;
  • Ако решиш ремонтът на компютъра/лаптопа да се извърши в нашия сервиз, диагностиката ще е безплатна и ще заплатиш само стойността на ремонта;
  • Нашите специалисти ще предложат най-доброто решение за конкретния проблем, а при предаване на компютъра ще получиш и гаранция за извършената дейност;
  • Ако цената на ремонта не е оправдана, ние ще те уведомим за това и ще предложим алтернатива – изкупуване на лаптопа/компютъра или закупуване на ново/втора употреба устройство на добра цена;
  • Нашият богат опит и богатата гама от налични резервни части, с които разполагаме, ни дава възможност да постигаме висока успеваемост на ремонтите, дори и при много сериозни повреди.

Запиши час за консултация на място в нашия магазин или получи повече информация на: Тел: 0879 04 99 41

 

Сравнение на продукти