Телефон за контакт:
0879 04 99 41

  • Начало
  • Начин за плащане, доставка и връщане

Начин за плащане, доставка и връщане

ПЛАЩАНЕ И ФАКТУРИРАНЕ

 

Цените на стоките и услугите са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.

Цената и начинът на плащане са посочени във всяка поръчка.

Начините на плащане, които предлага Digital Republic са: в брой, с карта, банков превод, наложен платеж с пощенски паричен превод. Така също предлагаме и стоки на изплащане, посредством нашите партньори.

Digital Republic издава фактура и/или касов бон за всяко плащане по поръчка, чрез която клиентът си е купил стока и/или услуга. Клиентът се съгласява да получи фактурата/касовия бон физически заедно със стоката, както и по електронен път на e-mail, посочен от клиента в акаунта му или чрез качването ѝ в самия акаунт на клиента. При начин на плащане наложен платеж с пощенски паричен превод куриерската фирма издава разписка за пощенски превод, който е признат от закона документ, заместващ касовата бележка.

ДОСТАВКА НА СТОКИ

Ние доставяме поръчаните и закупени стоки на адрес, посочн от Купувача или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Купувача.

Ние осигуряваме подходящото опаковане на Продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл [email protected].

Всички пратки, изпратени от Digital Republic  са с включен преглед и тест при предаване на клиента.

За стоки над 99 лв. стойността на доставката се поема от Digital Republic.

СРОКОВЕ:

Срокът за доставка на поръчаните стоки е от 2 до 5 работни дни, с изключение на поръчките, направени в петък (след 16.00 ч), събота, неделя и празнични дни, когато срокът може да варира и да бъде по-дълъг.

Доставките се извършват от куриерска фирма "Спиди" и "Еконт"

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Всеки клиент има право да върне поръчката в рамките на 14 календарни дни. При връщане стоките не трябва да имат нарушен търговски вид, а именно да не липсва опаковка, приложена документация, да не бъде инсталирана операционна система, да няма нараняване или драскотини по повърхностите на стоката или липсващи компоненти от нея. Може да използвате и нашия Формуляр за връщане на продукт. Връщането може да бъде направено на място в нашия физически магазин или по курер за сметка на клиента.

Сравнение на продукти