Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван Lenovo ThinkPad T490 Touch
Употребяван Lenovo ThinkPad T480s Core i7-8550U, 16GB RAM, 256GB SSD, 14" FHD (1920 x 1080), Win 10-Copy
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван Lenovo ThinkPad T490 Touch

Intel Core i7-8565U

16GB RAM

256GB SSD NVMe

Intel HD Graphics

14" FHD Touch

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
999,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad T490 Touch е първокласен бизнес лаптоп, който предлага мощна производителност, елегантен дизайн и гъвкава сензорна функционалност. Задвижван от процесор Intel Core i7-8565U и 16 GB RAM, този лаптоп осигурява изключителна производителност за взискателни задачи, като например създаване на съдържание, анализ на данни и многозадачна работа.

SSD NVMe паметта с капацитет 256 GB осигурява светкавичен достъп до данни и достатъчно място за съхранение на файлове, документи и мултимедийно съдържание. Графичната карта Intel HD Graphics осигурява прилична графична производителност за основни мултимедийни задачи, което го прави подходящ за развлекателни и творчески задачи.

14-инчовият FHD сензорен дисплей предлага ясни изображения и точно възпроизвеждане на цветовете, а сензорната функционалност осигурява безпроблемен и интуитивен начин за взаимодействие с лаптопа. Независимо дали става дума за навигация в документи, увеличаване на изображения или използване на жестове, базирани на докосване, сензорният дисплей добавя ново ниво на гъвкавост и удобство към работния ви процес.

ThinkPad T490 Touch се отличава с елегантен и професионален дизайн с издръжливо качество на изработката, включващ здраво шаси от магнезиева сплав, което е проектирано да издържа на интензивна употреба и тежки условия. Клавиатурата е устойчива на разливане на течности и предлага комфортно писане, с емблематичния ергономичен дизайн на Lenovo. Тъчпадът е прецизен, което прави навигацията плавна и ефективна.

По отношение на свързаността ThinkPad T490 Touch предлага широк набор от портове, включително множество USB портове, HDMI порт, четец за SD карти и специален Ethernet порт, осигурявайки разнообразни възможности за свързване на различни периферни устройства. Той включва и USB-C порт с поддръжка на Thunderbolt 3, който позволява високоскоростен пренос на данни, свързване на външни дисплеи и зареждане на съвместими устройства.

Животът на батерията на ThinkPad T490 Touch е впечатляващ, като издържа цял работен ден при умерена употреба, което го прави подходящ за професионалисти, които трябва да работят в движение. Лаптопът разполага и със отлични функции за сигурност на Lenovo, включително TPM криптиране, четец за пръстови отпечатъци и физически затвор на камерата, което гарантира, че вашите данни и поверителност са защитени.

Като цяло Lenovo ThinkPad T490 Touch е първокласен бизнес лаптоп, който предлага мощна производителност, елегантен дизайн и гъвкава сензорна функционалност. Със своите впечатляващи спецификации, сензорен дисплей, издръжливо качество на изработката и усъвършенствани функции за сигурност, той е най-добрият избор за бизнес професионалисти, които се нуждаят от висококачествен лаптоп за своите взискателни работни задачи и ценят удобството на сензорното взаимодействие.

Употребяван Lenovo ThinkPad T490 Touch

Употребяван Lenovo ThinkPad T490 Touch

999,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти