Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Apple iPhone 13 Mini
Употребяван мобилен телефон Apple iPhone 13 Mini 128GB, Red-Copy
SALE Препоръчан Безплатна доставка
- 180,00 лв. Color option

Apple iPhone 13 Mini

Дисплей: 5.4"

Процесор: Xexa-core

Батерия: 2438 mAh

Гаранция: 12 месеца

Категория: Демонстрационни телефони Производител: Apple SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 319,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 1 499,00 лв.
Спестяваш: 180,00 лв.
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Пуснатият на пазара през 2021 г. Apple iPhone 13 Mini е компактен, но мощен смартфон, създаден да отговори на нуждите на потребителите, които търсят преносимо и богато на функции устройство. Отличаващ се с най-съвременни технологии, впечатляваща производителност и елегантен дизайн, iPhone 13 Mini предлага перфектен баланс между продуктивност и удобство.

Дизайн и качество на изработката:
iPhone 13 Mini се отличава с елегантен и лек дизайн, което го прави идеален спътник за онези, които отдават приоритет на мобилността. Неговият издръжлив преден капак с керамичен щит и алуминиева рамка осигуряват едновременно защита и стил.

Дисплей:
5,4-инчовият Super Retina XDR OLED дисплей на iPhone 13 Mini е едновременно компактен и завладяващ. Осигурявайки ясни и ярки визуални ефекти, той визуализира документи, електронни таблици и мултимедийно съдържание с яснота и прецизност. Технологията True Tone адаптира дисплея към заобикалящите го условия на осветеност, осигурявайки комфортно гледане по време на продължителна работа.

Производителност:
Задвижван от чипа A15 Bionic на Apple, iPhone 13 Mini притежава впечатляваща изчислителна мощ в компактната си рамка. Този високопроизводителен чип осигурява бързо изпълнение на задачите, безпроблемна многозадачна работа и бързо стартиране на приложенията. Въпреки миниатюрния си размер, производителността на iPhone 13 Mini съперничи на тази на по-големите му аналози, което го прави ефективен инструмент.

Камера:
Усъвършенстваната система на камерата на iPhone 13 Mini с 12МР конфигурация с два обектива е отлична за заснемане на висококачествени изображения и видеоклипове.  Подобренията Smart HDR 3 и Нощен режим гарантират професионално изглеждащи снимки при различни условия на осветеност, като дават възможност на потребителите да създават безпроблемно завладяващо визуално съдържание.

Софтуер:
Устройството е оборудвано с най-новата версия на iOS, която осигурява сигурно и безпроблемно потребителско изживяване. iOS предлага богат избор от приложения за продуктивност, надеждно криптиране на данни и навременни софтуерни актуализации, които укрепват поверителността на данните и целостта на системата. iPhone 13 Mini се интегрира безпроблемно с други устройства на Apple, което позволява ефективно споделяне на файлове и комуникация между устройствата.

Живот на батерията:
Енергийно ефективният чип A15 Bionic и оптимизираният софтуер на iPhone 13 Mini допринасят за удължения живот на батерията, което го прави надежден без да се налага често зареждане.

Свързаност и функции:
С поддръжката на 5G свързаност iPhone 13 Mini предлага бърза интернет скорост, улеснявайки достъпа до облачни услуги, сътрудничеството в реално време и видеоконференциите. Идентификаторът на лицето на устройството осигурява сигурно удостоверяване, защитавайки чувствителните данни. Включването на възможности за работа с две SIM карти позволява безпроблемно управление на работните и личните комуникации на едно устройство.

Apple iPhone 13 Mini е компактно устройство, създадено да повиши продуктивността и удобството. Неговият преносим размер, високопроизводителни възможности, усъвършенствана система от камери, сигурен софтуер и надежден живот на батерията го правят идеален избор за потребители, които отдават приоритет на мобилността, без да правят компромис с функционалността.


Нов продукт с нарушена фабрична опаковка. Възможни са минимални следи от употреба. При липсваща оригинална окомплектовка, получавате продукта със захранващ адаптер и кабел.


Apple iPhone 13 Mini

Apple iPhone 13 Mini

1 319,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 1 499,00 лв.
Спестяваш: 180,00 лв.
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти