Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Apple iPhone 13
Употребяван мобилен телефон Apple iPhone 13 256GB, Black-Copy
SALE Препоръчан Безплатна доставка
- 310,00 лв. Color option

Apple iPhone 13

Дисплей: 6.1"

Процесор: Xexa-core

Батерия: 3240 mAh

Гаранция: 12 месеца

Категория: Демонстрационни телефони Производител: Apple SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 489,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 1 799,00 лв.
Спестяваш: 310,00 лв.
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Пуснатият на пазара през 2021 г. Apple iPhone 13 представлява значителна крачка напред в смартфон технологията, като предлага мощна комбинация от производителност, дизайн и функции. Адаптиран да отговори на изискванията на съвременните потребители, iPhone 13 се отличава с повишаване на бизнес продуктивността, като същевременно излъчва усещане за изтънченост.

Дизайн и качество на изработката:
iPhone 13 може да се похвали с елегантен и професионален дизайн, съчетаващ издръжлив преден капак с керамичен щит и прецизно фрезована алуминиева рамка. Тази елегантна комбинация не само подобрява естетиката, но и гарантира издръжливост, осигурявайки устойчивост срещу ежедневното износване.

Дисплей:
С 6,1-инчов Super Retina XDR OLED дисплей iPhone 13 осигурява ярко и завладяващо визуално изживяване. Технологията True Tone адаптира цветовата температура на дисплея към околната осветеност, като намалява напрежението в очите при продължителна употреба. С повишена яркост и поддръжка на HDR10 устройството показва презентации, документи и мултимедийно съдържание със забележителна яснота и прецизност.

Производителност:
iPhone 13 се захранва от чип A15 Bionic на Apple, проектиран да осигурява несравнима скорост и ефективност. За бизнес професионалистите това се изразява в плавна многозадачна работа, бързо стартиране на приложения и безпроблемни видеоконферентни изживявания. Чипът A15 Bionic гарантира мобилно устройство, ориентирано към производителността, способно да се справя с ресурсоемки задачи, без да прави компромис с производителността.

Камера:
Потребителите ще оценят усъвършенстваните възможности на камерата на iPhone 13. Системата от 12 MP с два обектива, състояща се от широк и ултраширок обектив, позволява висококачествено фото и видеодокументиране на презентации, семинари и посещения на място. Подобрените Smart HDR 3 и нощен режим повишават качеството на изображенията дори при трудни условия на осветеност, като гарантират професионално изглеждащи резултати всеки път.

Софтуер:
iPhone 13 е оборудван с най-новата версия на iOS, която осигурява сигурна и интуитивна операционна система. С вградените функции за сигурност и редовните софтуерни актуализации устройството дава приоритет на защитата на данните и осигурява най-новите подобрения на производителността. Безпроблемната интеграция на iOS с други устройства на Apple оптимизира работния процес, като позволява ефективно сътрудничество и синхронизиране на бизнес файлове и приложения.

Живот на батерията:
Дългият живот на батерията на iPhone 13 е от решаващо значение за потребителите, които се нуждаят от непрекъсната свързаност през целия работен ден. С оптимизираната си енергийна ефективност и голямата си батерия с капацитет 3227 mAh устройството осигурява продължителна употреба без нужда от често зареждане, допринасяйки за повишена продуктивност в движение.

Свързаност и функции:
iPhone 13 поддържа 5G свързаност, като предоставя бързи и надеждни интернет скорости при провеждане на онлайн проучвания, участие във виртуални срещи или достъп до облачни услуги. Функцията Face ID на устройството предлага сигурно удостоверяване на автентичността, предпазвайки чувствителните данни, а възможностите му за работа с две SIM карти позволяват безпроблемно управление на работните и личните комуникации.

Apple iPhone 13 е многофункционален и усъвършенстван телефон, създаден специално за съвременните потребители. Мощната му производителност, изисканият дизайн, усъвършенстваните възможности на камерата, удобният за потребителя софтуер и удълженият живот на батерията осигуряват безпроблемно съчетание на продуктивност и елегантност. Със своята надеждност и ориентирани към производителността функции iPhone 13 е ценен актив за всеки потребител.


Нов продукт с нарушена фабрична опаковка. Възможни са минимални следи от употреба. При липсваща оригинална окомплектовка, получавате продукта със захранващ адаптер и кабел.

Apple iPhone 13

Apple iPhone 13

1 489,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 1 799,00 лв.
Спестяваш: 310,00 лв.
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти