Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max 512GB
SALE Препоръчан Безплатна доставка
- 430,00 лв. Color option

Apple iPhone 13 Pro Max

Дисплей: 6.7"

Процесор: Hexa-core

Батерия: 4352 mAh

Гаранция: 12 месеца

Категория: Демонстрационни телефони Производител: Apple SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 859,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 2 289,00 лв.
Спестяваш: 430,00 лв.
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Със своята авангардна технология, изключителна производителност и множество нови функции iPhone 13 Pro Max поставя високо летвата за премиум смартфоните.

Дизайн и изработка:
iPhone 13 Pro Max се отличава със зашеметяващ дизайн, включващ елегантна рамка от неръждаема стомана с  покритие, която се усеща невероятно на допир. Предният капак с керамичен щит и текстурираният гръб от матово стъкло не само допринасят за естетиката, но и осигуряват повишена издръжливост. Устройството се предлага в гама от елегантни цветове, а вниманието към детайла е очевидно във всеки аспект на дизайна му.

Дисплей:
Една от отличителните характеристики на iPhone 13 Pro Max е неговият 6,7-инчов Super Retina XDR дисплей. Технологията ProMotion осигурява гладка честота на опресняване от 120 Hz, благодарение на което всяко взаимодействие се усеща невероятно плавно. Цветовете са живи, а нивата на яркост са отлични, което улеснява използването на телефона дори при пряка слънчева светлина. Поддръжката на HDR10 и Dolby Vision издига мултимедийното изживяване на съвсем ново ниво.

Производителност:
iPhone 13 Pro Max се захранва от най-новия чип A15 Bionic на Apple, който е невероятен по отношение на производителността. Той се справя с лекота с многозадачна работа, приложения, изискващи много ресурси и игри с интензивна графика. Устройството се предлага с до 1 TB памет, което ви гарантира достатъчно място за съхранение на всичките ви мултимедийни файлове, приложения и документи без никакви притеснения.

Живот на батерията:
Животът на батерията е важен аспект на всеки смартфон, а iPhone 13 Pro Max е отличен в тази област. Комбинацията от енергийно ефективния чип A15 Bionic и по-големия капацитет на батерията води до целодневен живот на батерията дори при интензивно използване.

Камера:
Настройката на камерата на iPhone 13 Pro Max не е нищо друго освен изключителна. Системата с тройна камера включва 12 MP ултраширокоъгълен, 12 MP широкоъгълен и 12 MP телефото обектив. Нощният режим и Deep Fusion са подобрени, като осигуряват изключителна производителност при слаба осветеност. Добавянето на Фотографски стилове позволява на потребителите да персонализират външния вид на снимките си.

Възможностите за видео са също толкова впечатляващи, със запис на 4K Dolby Vision HDR и режим Cinematic, който създава зашеметяващи видеоклипове. Опцията за запис на видео в ProRes (налична в бъдеща актуализация) ще бъде от полза за създателите на съдържание, които търсят професионален клас заснемане на видео на смартфон.

iOS и софтуер:
Както се очаква от Apple, iPhone 13 Pro Max се доставя с най-новата версия на iOS, която осигурява безпроблемно и сигурно потребителско изживяване. Интеграцията на екосистемата между устройствата на Apple е несравнима, а функции като Universal Control, AirDrop и Handoff правят многозадачната работа между iPhone, iPad и Mac лесна.

5G и свързаност:
iPhone 13 Pro Max поддържа 5G свързаност, което осигурява по-високи скорости на изтегляне и качване в районите с 5G покритие. Поддръжката на Wi-Fi 6E допълнително подобрява безжичната производителност.

Допълнителни функции:
Устройството е с клас IP68 за водо и прахоустойчивост, което осигурява на потребителите спокойствие. Усъвършенстваната технология MagSafe осигурява по-добро подравняване и по-силни магнитни връзки за безжично зареждане.

Зашеметяващият дизайн, първокласният дисплей, светкавична производителност, изключителна система от камери и впечатляващ живот на батерията на
Apple iPhone 13 Pro Max - всичко това допринася за статута му на въплъщение на съвършенството на смартфоните. Макар да се предлага на по-висока цена, изживяването, което предлага, си заслужава всяка стотинка за тези, които търсят най-доброто в класа си изживяване със смартфон.

Нов продукт с нарушена фабрична опаковка. Възможни са минимални следи от употреба. При липсваща оригинална окомплектовка, получавате продукта със захранващ адаптер и кабел.

Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max

1 859,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 2 289,00 лв.
Спестяваш: 430,00 лв.
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти