Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Геймърски компютър Digital Republic Wind Runner
Компютърна конфигурация DR i5-12400F, 16GB RAM DDR5, 1TB SSD NVMe, RTX3060, Z790, AIO 240
Безплатна доставка
Подарък Мишка TIGER II

Геймърски компютър Digital Republic Wind Runner

Intel Core i5-12400F

16GB RAM DDR5

1TB SSD NVMe + 1TB HDD

NVIDIA RTX 3060 TI 8GB

Windows 11 Pro

Категория: Геймърски Компютри Производител: Digital Republic SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
2 729,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Геймърска мишка CA TIGER II подарък

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Digital Republic Wind Runner е мощен настолен компютър за игри, който осигурява впечатляваща производителност и функции за геймърите. Задвижван от процесор Intel Core i5-12400F, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB SSD NVMe и графична карта NVIDIA RTX 3060, този геймърски компютър е проектиран да се справя с взискателни игри и да осигурява плавни геймплейни изживявания.

Процесорът Intel Core i5-12400F предлага висока тактова честота и отлична многонишкова производителност, което го прави способен да се справя с лекота със съвременните игрови заглавия. 16GB DDR5 RAM памет осигурява достатъчно памет за плавна многозадачна работа и ефективно представяне на игрите. SSD NVMe паметта с капацитет 1 TB предлага светкавични скорости на пренос на данни, което позволява бързо зареждане на игрите и гладко геймплейно изживяване.

Графичната карта NVIDIA RTX 3060 TI е мощен графичен процесор, който предлага възможности за трасиране на лъчи и технологията DLSS, осигурявайки зашеметяващи визуални ефекти и реалистична графика в съвременните игри. Тя може да се справи с игри с висока резолюция и поддържа високи честоти на опресняване за плавни и поглъщащи гейминг изживявания.

Една от отличителните характеристики на Digital Republic Wind Runner е неговият чипсет Z790 и системата за водно охлаждане AIO 240. Чипсетът Z790 осигурява стабилни възможности за овърклок, което позволява на потребителите да избутат хардуера си до краен предел за максимална производителност. Системата за водно охлаждане AIO 240 осигурява ефективно охлаждане на процесора, като поддържа ниски температури и оптимална производителност по време на дълги игрови сесии.

Геймърският настолен компютър също така се отличава с елегантен и стилен дизайн с опции за RGB осветление, осигурявайки визуално привлекателна естетика, която да подобри вашата геймърска конфигурация. Десктопът включва множество USB портове, HDMI и други опции за свързване за лесно свързване с периферни устройства и геймърски аксесоари.

В заключение, Digital Republic Wind Runner е мощен геймърски настолен компютър, който предлага впечатляваща производителност и функции за геймърите. Със своя мощен процесор, достатъчно RAM памет, бърза памет, мощна видеокарта, усъвършенстван чипсет и ефективна система за охлаждане, той е способен да осигури гладко и завладяващо гейминг изживяване. Ако търсите геймърски настолен компютър, който може да се справи с взискателни игри и да осигури отлична производителност, Digital Republic Wind Runner е солиден избор.

Геймърски компютър Digital Republic Wind Runner

Геймърски компютър Digital Republic Wind Runner

2 729,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти