Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребявана дънна платка Asus Prime X399-A, TR4
Употребявана дънна платка Asus Prime  X299-Deluxe, LGA 2066-Copy
Безплатна доставка

Употребявана дънна платка Asus Prime X399-A, TR4

Категория: Дънна Платка Производител: ASUS SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
219,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Asus Prime X399-A е дънна платка от висок клас, предназначена за използване с процесори TR4. Тази платка е създадена, за да осигури изключителна ефективност и стабилност, което я прави чудесен избор за потребителите, които изискват най-доброто.

Една от ключовите характеристики на Prime X399-A е нейното стабилно качество на изработка. Платката е изработена с помощта на висококачествени материали, а оформлението й е изчистено и добре проектирано. Платката разполага и с редица възможности за свързване, включително четири PCIe 3.0 x16 слота, един PCIe 3.0 x4 слот и осем SATA3 6.0 Gb/s конектора, които осигуряват достатъчно място за разширяване и възможности за свързване за повечето потребители.

В допълнение към високото качество на изработката и възможностите за свързване, Prime X399-A може да се похвали и с усъвършенствана аудиотехнология, която осигурява висококачествен звуков изход. Това е особено полезно за геймърите и за тези, които обичат да слушат музика или да гледат видеоклипове на своя компютър.

Друга важна характеристика на X399-A е поддръжката на усъвършенствани технологии, включително M.2 PCIe 3.0 x4 свързаност, която осигурява светкавични скорости на трансфер на данни, и ASUS Aura Sync RGB осветление, което позволява на потребителите да персонализират външния вид на своята система.

Като цяло Asus Prime X399-A е изключителна дънна платка за потребители, които изискват първокласна мощност и надеждност. Със своето солидно качество на изработка, усъвършенствана аудио технология и впечатляващи възможности за свързване тази платка осигурява всичко, от което потребителите се нуждаят, за да изградят мощна и високоефективна система. Независимо дали сте сериозен геймър, създател на съдържание или човек, който просто иска най-доброто от най-доброто, Prime X399-A определено си заслужава да бъде разгледана.

Употребявана дънна платка Asus Prime X399-A, TR4

Употребявана дънна платка Asus Prime X399-A, TR4

219,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти