Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван Huawei MateBook X Pro
Употребяван Huawei MateBook X Pro Core i7-8550U, 16GB RAM, 512GB SSD, Nvidia MX150 2GB, 13.9" 3K Touch
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван Huawei MateBook X Pro

Intel Core i7-8550U

16GB RAM

512GB SSD NVMe

NVIDIA MX 150 2GB

13.9" 3K Touch

Категория: Лаптопи Производител: HUAWEI SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 499,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Huawei MateBook X Pro е мощен и елегантен лаптоп, който побира впечатляващ хардуер в тънка и лека опаковка. С процесор Core i7-8550U, 16 GB RAM и 512 GB SSD този лаптоп е способен да се справи с лекота дори с най-взискателните задачи. Добавянето на графична карта Nvidia MX150 2GB също означава, че той може да се справи с леки игри и графично интензивна работа.

13,9-инчовият 3K сензорен дисплей е зашеметяващ и предлага големи ъгли на видимост с точни и ярки цветове. Тънките рамки правят екрана да се усеща още по-голям.

Дизайнът на MateBook X Pro е елегантен и модерен, с алуминиев корпус. Лаптопът също така е невероятно тънък и лек, което го прави лесен за пренасяне и използване в движение. Клавиатурата е удобна за писане с приличен ход на клавишите, а тъчпадът е точен.

Животът на батерията на MateBook X Pro е отличен, като с едно зареждане може да се използва до 12 часа. Това е чудесно за хора, на които се налага да използват лаптопа си продължително време без достъп до електрически контакт.

Като цяло Huawei MateBook X Pro е отличен лаптоп, който предлага чудесна производителност, зашеметяващ дисплей и елегантен дизайн. Въпреки че може да не е подходящ за всеки поради ограничените си портове и липсата на специална графична карта, той е чудесен избор за тези, които се нуждаят от мощен и преносим лаптоп за продуктивност, сърфиране в интернет и леки игри.

Употребяван Huawei MateBook X Pro

Употребяван Huawei MateBook X Pro

1 499,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти