Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 Touch
Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 Touch

Intel Core i7-8665U

16GB RAM

512GB SSD NVMe

Intel HD Graphics

14" FHD Touch

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 440,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 е първокласен ултрабук, който предлага изключителна производителност и издръжливост за професионалисти в движение. С мощните си спецификации, включително процесор Intel Core i7-8665U, 16 GB RAM и 512 GB SSD, този лаптоп е създаден да се справя с лекота с взискателни задачи.

Една от отличителните черти на ThinkPad X1 Carbon G7 е неговият 14-инчов Full HD сензорен дисплей, който осигурява ясни визуализации и отлична реакция при докосване. Дисплеят е ярък и жив, с точни цветове и широки ъгли на видимост, което го прави перфектен както за работа, така и за забавление. Сензорната функционалност е плавна и прецизна, което позволява интуитивна навигация и взаимодействие с операционната система Windows.

Качеството на изработката на ThinkPad X1 Carbon G7 е на най-високо ниво, както се очаква от линията ThinkPad. Лаптопът е изработен от първокласни материали, включително шаси от въглеродни влакна, което го прави лек, но издръжлив. Той е преминал множество военни тестове за издръжливост и надеждност, което гарантира, че може да издържи на трудностите при ежедневна употреба и чести пътувания.

Клавиатурата на ThinkPad X1 Carbon G7 е удоволствие за писане, с добре разположени клавиши, голям ход на клавишите и задоволителна тактилна обратна връзка. Клавиатурата също така е устойчива на разливане.

По отношение на производителността ThinkPad X1 Carbon G7 е отличен. Процесорът Intel Core i7-8665U осигурява бърза и плавна работа, което позволява ефективна многозадачна работа и безпроблемно изпълнение на взискателни приложения. 16 GB RAM осигурява достатъчно памет за едновременна работа с множество приложения, а 512 GB SSD диск предлага бърза скорост на достъп до паметта и достатъчно място за съхранение на документи, файлове и мултимедийно съдържание.

ThinkPad X1 Carbon G7 предлага и отлични възможности за свързване, включително два USB-C Thunderbolt 3 порта, два USB-A 3.1 порта, HDMI порт и комбиниран жак за слушалки/микрофон. Портовете Thunderbolt 3 осигуряват разнообразни възможности за свързване, включително поддръжка на външни дисплеи, високоскоростен трансфер на данни и зареждане. Лаптопът разполага и с Intel Wi-Fi 6 за бърза и надеждна безжична връзка.

Като цяло Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 е ултрабук с най-висока производителност, който предлага изключителна издръжливост, производителност и функции за професионалисти, които изискват надеждност и продуктивност в движение. Неговите мощни спецификации, първокласно качество на изработката и усъвършенствани функции го превръщат в достоен избор за бизнес потребители или за всеки, който се нуждае от висококачествен лаптоп за взискателни задачи.

 

Употребяван Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 Touch

Употребяван Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7 Touch

1 440,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти