Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван HP ZBook Firefly 15 G8
Употребяван HP ZBook Firefly 15 G8
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван HP ZBook Firefly 15 G8

Intel Core i7-1185G7

32GB RAM

1TB SSD NVMe

NVIDIA QUADRO T500 4GB

15.6" UHD

Категория: Лаптопи Производител: HP SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
2 699,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

HP ZBook Firefly 15 G8 е компактна и мощна мобилна работна станция, предназначена за професионалисти, които се нуждаят от висока производителност. Със своя процесор Intel Core i7-1185G7, 32 GB RAM, 1 TB SSD NVMe памет и графична карта NVIDIA Quadro T500 тази работна станция предлага впечатляваща производителност за взискателни задачи.

Една от отличителните характеристики на HP ZBook Firefly 15 G8 е неговият 15,6" Ultra HD дисплей. Екранът предлага зашеметяваща визуализация с резки детайли и ярки цветове, което го прави идеален за задачи като редактиране на снимки, видео и създаване на съдържание. Дисплеят също така има добра точност на цветовете и широки ъгли на видимост, което позволява прецизна и точна работа.

Производителността на HP ZBook Firefly 15 G8 е впечатляваща, благодарение на процесора Intel Core i7-1185G7. Мощният четириядрен процесор осигурява достатъчно мощност за многозадачна работа и взискателни приложения, което го прави подходящ за задачи като 3D моделиране, работа с CAD и редактиране на видео. 32 GB оперативна памет осигуряват плавна и ефективна работа, дори и с приложения, изискващи много ресурси.

SSD NVMe паметта с капацитет 1 TB осигурява достатъчно място за съхранение на големи файлове и гарантира по-бързо прехвърляне на данни и зареждане на приложения. Това помага за подобряване на производителността чрез намаляване на времето за изчакване и позволява по-бърз достъп до файлове и данни.

Графичната карта NVIDIA Quadro T500 е специално проектирана за професионални приложения и предлага отлична производителност за задачи като CAD, 3D моделиране и рендиране. Тя осигурява плавна графична производителност и точно възпроизвеждане на цветовете, което я прави подходяща за професионална творческа работа.

HP ZBook Firefly 15 G8 се отличава с компактен и лек дизайн, което го прави лесен за пренасяне и работа в движение. Освен това предлага издръжлива конструкция с първокласно усещане, осигуряваща надеждност и дълготрайност. Клавиатурата е удобна и с подсветка, което позволява ефективно писане дори при слаба осветеност.

Работната станция се предлага с операционна система Windows 10 Pro, осигуряваща позната и сигурна компютърна среда за професионалните потребители. Тя включва и различни функции за сигурност, като сензор за пръстови отпечатъци, чип за сигурност TPM 2.0 и HP Sure Sense, осигуряващи защита на данните и сигурност на системата.

Що се отнася до свързаността, HP ZBook Firefly 15 G8 предлага добър избор от портове, включително USB-C, USB 3.1, HDMI и четец на SD карти, предоставяйки широки възможности за свързване на периферни устройства и външни устройства.

По отношение на живота на батерията HP ZBook Firefly 15 G8 осигурява прилична производителност, въпреки че тя може да варира в зависимост от работното натоварване и настройките.

Като цяло HP ZBook Firefly 15 G8 е мощна и компактна мобилна работна станция, която предлага впечатляваща производителност, висококачествен дисплей, издръжлив дизайн и богат набор от функции за професионалисти. Tази работна станция е способна да се справи с вашите взискателни задачи с лекота, което я прави надежден избор за тези, които се нуждаят от високопроизводителна мобилна работна станция.

Употребяван HP ZBook Firefly 15 G8

Употребяван HP ZBook Firefly 15 G8

2 699,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти