Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван HP ZBook Fury 15 G8
Употребяван HP ZBook 15 G8
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван HP ZBook Fury 15 G8

Intel Core i7-11850H

64GB RAM

1TB SSD NVMe

NVIDIA QUADRO RTX A3000 6GB

15.6" FHD

Категория: Лаптопи Производител: HP SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
3 099,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

HP ZBook Fury 15 G8 е високопроизводителна мобилна работна станция, създадена за професионалисти, които изискват първокласна производителност за своите творчески и технически задачи. Със своя процесор Intel Core i7-11850H, 64 GB RAM, 1 TB SSD NVMe памет и графична карта NVIDIA Quadro RTX A3000 тази работна станция предлага впечатляваща мощност и възможности за взискателни работни натоварвания.

Една от отличителните характеристики на ZBook Fury 15 G8 е неговият 15,6" Full HD дисплей. Екранът предлага ясни и отчетливи визуализации с точни цветове и резки детайли, което го прави подходящ за задачи като редактиране на снимки и видео, работа с CAD и създаване на съдържание. Дисплеят също така има добра точност на цветовете и широки ъгли на видимост, като осигурява поглъщащо и точно зрително изживяване.

Производителността на ZBook Fury 15 G8 е изключителна, благодарение на неговия процесор Intel Core i7-11850H. Мощният осемядрен процесор осигурява достатъчно мощност за многозадачни и ресурсоемки приложения, което го прави идеален за задачи като 3D рендиране, редактиране на видео и научни симулации. 64 GB оперативна памет осигуряват плавна и ефективна работа, дори при приложения, изискващи много памет, и големи масиви от данни.

1TB SSD NVMe памет осигурява достатъчно място за съхранение на големи файлове, а също така гарантира по-бързо прехвърляне на данни и зареждане на приложения, което помага за подобряване на производителността чрез намаляване на времето за чакане и позволява бърз достъп до файлове и данни.

Графичната карта NVIDIA Quadro RTX A3000 е специално проектирана за професионални приложения и предлага отлична графична производителност за задачи като CAD, 3D моделиране и рендиране. Тя осигурява възможности за трасиране на лъчи в реално време и ускорени работни процеси с изкуствен интелект, което позволява по-бързи и по-реалистични визуализации и симулации.

ZBook Fury 15 G8 се отличава с издръжлив и първокласен дизайн с клавиатура с подсветка, която предлага удобно писане дори при слаба осветеност. Работната станция включва и функции за сигурност, като сензор за пръстови отпечатъци, чип за сигурност TPM 2.0 и HP Sure Sense, гарантиращи защита на данните и сигурността на системата.

Що се отнася до свързаността, ZBook Fury 15 G8 предлага добър избор от портове, включително USB-C, USB 3.1, HDMI и четец на SD карти, като осигурява достатъчно възможности за свързване на периферни устройства и външни устройства. Той включва и Thunderbolt 3 портове за високоскоростен трансфер на данни и свързаност със съвместими устройства.

Работната станция се доставя с операционна система Windows 10 Pro, която осигурява позната и сигурна компютърна среда за професионалните потребители. Тя включва и различни софтуерни инструменти на HP за управление на системата, оптимизиране на производителността и сигурността, подобряващи цялостното потребителско изживяване.

По отношение на живота на батерията ZBook Fury 15 G8 осигурява прилична производителност, въпреки че тя може да варира в зависимост от работното натоварване и настройките. Препоръчително е да имате достъп до източник на захранване при продължителна употреба, особено по време на ресурсоемки задачи.

Като цяло HP ZBook Fury 15 G8 е мощна и способна мобилна работна станция, която предлага изключителна производителност, висококачествен дисплей, издръжлив дизайн и усъвършенствани функции за професионалисти. Тази работна станция е проектирана да отговори на изискванията на вашите интензивни натоварвания, което я прави надежден избор за тези, които изискват първокласна производителност в лесно преносим вариант.

Употребяван HP ZBook Fury 15 G8

Употребяван HP ZBook Fury 15 G8

3 099,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти