Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван Lenovo ThinkPad T480
Употребяван Lenovo ThinkPad T480
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван Lenovo ThinkPad T480

Intel Core i5-8350U

16GB RAM

256GB SSD NVMe

Intel HD Graphics

14" FHD

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
699,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad T480 е универсален и мощен лаптоп, който предлага впечатляваща производителност и издръжливост, което го прави надежден избор за потребителите. Задвижван от процесор Intel Core i5-8350U и 16 GB RAM, този лаптоп осигурява плавна и ефективна работа за взискателни задачи, като например създаване на съдържание, анализ на данни и многозадачна работа.

SSD NVMe паметта с капацитет 256 GB осигурява бърз достъп до данни и достатъчно място за съхранение на файлове, документи и мултимедийно съдържание. Графиката Intel HD Graphics осигурява прилична графична производителност за основни мултимедийни задачи и леки игри.

14-инчовият FHD дисплей предлага резки визуализации и точно възпроизвеждане на цветовете, осигурявайки ясно и живо зрително изживяване за различни задачи, включително създаване на съдържание, видеоконференции и уеб сърфиране. Дисплеят разполага и с технология против отблясъци, която намалява отраженията и напрежението в очите, което е идеално за дълги работни сесии.

ThinkPad T480 може да се похвали с издръжливо и здраво качество на изработката, като се отличава с шаси, което е проектирано да издържа на тежки условия и усилена употреба. Клавиатурата е устойчива на разливане на течности и предлага комфортно писане, с емблематичния ергономичен дизайн на Lenovo. Тъчпадът е прецизен, което прави навигацията плавна и ефективна.

По отношение на свързаността ThinkPad T480 предлага широк набор от портове, включително множество USB портове, HDMI порт, четец за SD карти и специален Ethernet порт, осигурявайки разнообразни възможности за свързване на различни периферни устройства. Той включва и USB-C порт с поддръжка на Thunderbolt 3, който позволява високоскоростен пренос на данни и свързване на външен дисплей.

Животът на батерията на ThinkPad T480 е впечатляващ, като издържа цял работен ден при умерена употреба, което го прави подходящ за професионалисти, които трябва да работят в движение. Лаптопът разполага и с надеждните функции за сигурност на Lenovo, включително TPM криптиране, четец за пръстови отпечатъци и физически затвор на камерата, което гарантира, че вашите данни и поверителност са защитени.

Като цяло Lenovo ThinkPad T480 е мощен и надежден бизнес лаптоп, който предлага отлична производителност, издръжливост и функции за сигурност. Със своите впечатляващи спецификации, добро качество на изработката и разнообразни възможности за свързване, той е най-добрият избор за бизнес професионалисти, които се нуждаят от висококачествен лаптоп за своите взискателни работни задачи.

Употребяван Lenovo ThinkPad T480

Употребяван Lenovo ThinkPad T480

699,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти