Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Lenovo ThinkPad P15 G1
Lenovo ThinkPad P15 G1
SALE Безплатна доставка
- 1 100,00 лв.

Lenovo ThinkPad P15 G1

Intel Xeon W-10885M

64GB RAM

1TB SSD NVMe

NVIDIA QUADRO RTX 5000

15.6" UHD

Категория: Лаптопи SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
8 399,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 9 499,00 лв.
Спестяваш: 1 100,00 лв.
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad P15 G1 несъмнено е една от най-мощните мобилни работни станции, предлагани на пазара, като осигурява изключителна производителност и надеждност за професионалисти, които изискват спецификации от най-висок клас. Задвижван от процесор Intel Xeon W-10885M, зашеметяващите 64 GB RAM, просторен 1 TB SSD NVMe и графична карта NVIDIA Quadro RTX 5000 16 GB, този лаптоп е проектиран да се справя с лекота и с най-взискателните задачи.

Производителността на ThinkPad P15 G1 е просто изключителна, благодарение на неговите най-съвременни компоненти. Процесорът Intel Xeon W-10885M предлага несравнима изчислителна мощ, което го прави идеален за приложения, изискващи много ресурси, като 3D рендиране, симулации и анализ на данни. Огромната 64GB RAM памет осигурява гладка и безпроблемна многозадачна работа, позволявайки ефективна обработка на сложни задачи и големи набори от данни. Съхранението на данни на 1TB SSD NVMe осигурява светкавични скорости на трансфер на данни и достатъчно място за съхранение на големи файлове и проекти.

Графичните възможности на ThinkPad P15 G1 са наистина впечатляващи, като видеокартата NVIDIA Quadro RTX 5000 16GB осигурява върхова производителност за професионални приложения като CAD, редактиране на видео и 3D моделиране. 15,6-инчовият UHD дисплей предлага зашеметяващи визуализации с живи цветове, резки детайли и отлична точност на цветовете, което го прави идеален за задачи, изискващи прецизни визуализации.

Качеството на изработката на ThinkPad P15 G1 е изключително, както се очаква от серията ThinkPad. Той се отличава със здрава и издръжлива конструкция с военно ниво на издръжливост, което гарантира, че може да издържи на трудностите на мобилните компютри. Клавиатурата е удобна за писане с тактилната си обратна връзка и включва цифрова клавиатура за по-голяма продуктивност. Тъчпадът е прецизен и отзивчив, като осигурява плавна и ефективна навигация.

Възможностите за свързване на ThinkPad P15 G1 са многобройни, с множество USB 3.2 портове, Thunderbolt 3 портове, HDMI, Ethernet и четец на SD карти, предлагащи разнообразни възможности за свързване на различни периферни устройства и устройства. Лаптопът включва и усъвършенствани функции за сигурност като сензор за пръстови отпечатъци, TPM 2.0 и опционален четец за смарт карти за по-добра защита на данните.

Едно от съображенията при ThinkPad P15 G1 е неговият размер и тегло, тъй като той е голям лаптоп с 15,6-инчов дисплей, който може да не е толкова преносим, колкото по-малките лаптопи. Освен това високопроизводителните компоненти могат да доведат до по-кратък живот на батерията, което налага често зареждане при продължителна употреба.

В заключение, Lenovo ThinkPad P15 G1 е една от най-мощните налични мобилни работни станции, която предлага несравнима производителност, изключително качество на изработката и графични възможности от най-висок клас. Тя е идеалният избор за професионалисти, които се нуждаят от мощен лаптоп за задачи, изискващи много ресурси, като 3D рендиране, симулации и редактиране на видео. Въпреки това неговият размер, тегло и живот на батерията могат да бъдат фактори, които трябва да се вземат предвид за потребителите, които отдават приоритет на преносимостта и дългия живот на батерията.

Lenovo ThinkPad P15 G1

Lenovo ThinkPad P15 G1

8 399,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена: 9 499,00 лв.
Спестяваш: 1 100,00 лв.
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти