Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2
LenovoThinkPadL13 Gen 2
Безплатна доставка
Обновен

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2

Intel Core i3-1115G4

8GB RAM

128GB SSD NVMe

Intel UHD Graphics

13.3" FHD

Категория: Лаптопи Производител: Lenovo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
619,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad L13 G2 е бюджетен лаптоп, който предлага чудесен баланс между производителност, преносимост и издръжливост. Той се захранва от процесор Intel Core i3-1115G4, който осигурява достатъчно мощност за ежедневни компютърни задачи като сърфиране в интернет, видеоконференции и редактиране на документи. Лаптопът се предлага и с 8 GB оперативна памет, която е повече от достатъчна за повечето потребители, и 128 GB SSD, което осигурява бързо зареждане и зареждане на операционната система и приложенията.

Лаптопът има 13,3-инчов Full HD дисплей, който предлага остри и ясни изображения с добра точност на цветовете и контраст. Екранът е достатъчно ярък, за да се използва в повечето закрити помещения, и има добри ъгли на видимост. Дисплеят също така е с възможност за докосване, което е приятна функция, която ви позволява да взаимодействате с Windows 10 по по-естествен начин.

Клавиатурата на Lenovo ThinkPad L13 G2 е една от отличителните му характеристики. Тя е удобна и отзивчива, с добър ход на клавишите и обратна връзка. Клавиатурата има и подсветка, което улеснява писането в слабо осветена среда. Тъчпадът също е доста отзивчив и точен, което улеснява навигацията в Windows.

Качеството на изработката на лаптопа е отлично, както се очаква от устройство ThinkPad. Той има здраво и издръжливо шаси, което може да издържи на ежедневното износване. Лаптопът разполага и с редица възможности за свързване, включително USB-C и HDMI портове, както и жак за слушалки и четец за SD карти. Лаптопът разполага и с Wi-Fi и Bluetooth свързаност, което улеснява свързването с безжични мрежи и периферни устройства.

Животът на батерията на Lenovo ThinkPad L13 G2 е доста впечатляващ, като лаптопът издържа до 10 часа с едно зареждане. Това се дължи на ефективния хардуер на лаптопа и оптимизираното управление на захранването.

Като цяло Lenovo ThinkPad L13 G2 е отличен избор за потребителите, които се нуждаят от бюджетен лаптоп, който е надежден, преносим и способен да се справя с ежедневните компютърни задачи. Той е чудесен вариант за студенти, професионалисти и всички, които се нуждаят от лаптоп, който може лесно да се пренася. Макар че спецификациите може да не са достатъчно мощни за по-взискателни задачи като редактиране на видео или игри, Lenovo ThinkPad L13 G2 е отличен универсален лаптоп, който може да свърши работа, без да наруши бюджета.

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2

Lenovo ThinkPad L13 Gen 2

619,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти