Телефон за контакт:
0879 04 99 41

Употребяван Lenovo ThinkPad P53s
Употребяван Lenovo ThinkPad P53s
Безплатна доставка
Обновен

Употребяван Lenovo ThinkPad P53s

Intel Core i7-8665U

16GB RAM

512GB SSD NVMe

NVIDIA Quadro P520 2GB

15.6" FHD

Моля, първо изберете разновидност.
1 299,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Доставка до 3 работни дни

Безплатна доставка за поръчки над 99 лв.
Проверка на пратката

Lenovo ThinkPad P53s е тънка и лека работна станция, която е с голяма производителност.  Със своя процесор Intel Core i7-8665U, достатъчно оперативна памет, бърза памет, специална графика и ярък 15,6" FHD дисплей P53s е отличен избор за тези, които търсят качествена мобилна работна станция.

Дизайн и преносимост:
Lenovo е успяла да постигне баланс между мощност и преносимост с ThinkPad P53s. Лаптопът е впечатляващо тънък и лек за работна станция, което го прави изключително портативен и лесен за пренасяне. Класическият дизайн на ThinkPad е елегантен, професионален и създаден да издържа на ежедневното износване. Здравото шаси и надеждното качество на изработката вдъхват увереност в издръжливостта му, което го прави подходящ за професионалисти в движение.

Дисплей:
15,6-инчовият FHD дисплей на P53s предлага остри изображения и живи цветове, което го прави подходящ за графично интензивни задачи. Антиотразяващото покритие подобрява цялостното изживяване при гледане.

Производителност:
Оборудван с процесор Intel Core i7-8665U и 16 GB RAM, ThinkPad P53s осигурява впечатляваща производителност за взискателни задачи. Многозадачната работа, стартирането на ресурсоемки приложения и обработката на големи масиви от данни се извършват с лекота. Включването на 512GB SSD NVMe осигурява бързо зареждане, бързо стартиране на приложенията и достатъчно място за съхранение.

Свързване и портове:
P53s предлага добър избор от портове за свързване. Той включва два порта USB 3.1 Type-A, два порта USB-C Thunderbolt 3, HDMI порт, Ethernet порт, четец на SD карти и комбиниран жак за слушалки/микрофон. Този асортимент от портове дава възможност за разнообразни възможности за свързване, като улеснява използването на външни устройства и периферни устройства.

Клавиатура и тракпад:
Клавиатурата на Lenovo ThinkPad P53s е отличителна характеристика, както се очаква от серията ThinkPad. Клавишите са с удобно разстояние на движение и осигуряват отлична тактилна обратна връзка, което прави писането удоволствие. Включването на клавиатура със задно осветяване е от полза за работа в условия на слаба осветеност.

Живот на батерията:
Животът на батерията на Lenovo ThinkPad P53s е среден за лаптоп за работна станция. Тя може да осигури около 7-8 часа нормална употреба, но енергоемките задачи могат да изтощят батерията по-бързо. Въпреки това лаптопът е снабден с технологията RapidCharge, която може да зареди батерията до 80% само за един час, което ви позволява бързо презареждане при нужда.

Lenovo ThinkPad P53s е отличен избор за професионалисти, които се нуждаят от мощна работна станция, без да правят компромис с преносимостта.

Употребяван Lenovo ThinkPad P53s

Употребяван Lenovo ThinkPad P53s

1 299,00 лв. Доставка до 3 работни дни
Стара цена:
Спестяваш:
Доставка до 3 работни дни
Няма наличност
Сравнение на продукти